Over mij

Daniëlle Blokker-Cornelissen
Van kleins af aan heb ik al een passie voor dieren. Hoe geweldig zou het zijn als ik van mijn hobby mijn werk kon maken?! Ik heb de gok durven nemen om mijn eigen kattentrimsalon op te zetten en ik ben nog altijd heel blij dat ik dit werk mag doen.

Na het behalen van mijn HBO-diploma Sociaal Pedagogische Hulpverlening in 2014 had ik de stap gezet om mijn passie om te zetten in een eigen kattentrimsalon. De onbekendheid over dit nieuwe beroep en het werken met een complex diersoort sprak mij zeer aan. Ik ben gek op katten!

Het idee is ontstaan doordat ik een vriendin hielp met de vachtverzorging van haar drie Maine Coons. Haar katten konden best tegenwerken en maakte het kammen daardoor best lastig en wat doe je toch met die klitten in de vacht? Hier wilde ik meer over weten. Om te kunnen starten als gediplomeerd kattentrimster heb ik de ‘Vakopleiding Kattentrimmen’ bij de Trimacademie in Arnhem gevolgd en behaald. Sinds 15 januari 2015 sta ik ingeschreven bij de KVK en ben ik geopend voor klanten. Ik ben ooit begonnen in Winkel en later verhuisd naar Schagen. Inmiddels ben ik getrouwd en moeder van twee lieve kindjes.

Hieronder ziet u een afbeelding van mijn diploma kattentrimmen:

 

Kattentrimsalon Nova Schagen katten trimsalon kattentrimsalons scheren knippen vilt klitten klit kammen