Welkom

Welkom op mijn website! Kattentrimsalon Nova in Schagen biedt een professionele vachtverzorging voor alle soorten katten: van huis-tuin-en-keukenkat tot raskat en zowel kort- als langharig. Ik doe dit werk nu al meer dan 8.5 jaar met veel plezier, sinds januari 2015.

Vindt u het belangrijk dat uw kat geduldig en liefdevol door een ervaren trimster wordt behandeld? Dan bent u hier aan het juiste adres! Alle behandelingen vinden plaats zonder roesje. U mag er tijdens het trimmen gewoon bij blijven, zodat u kunt zien wat ik doe en hoe het trimmen gaat. Alle katten zijn welkom bij Kattentrimsalon Nova! Werkt uw kat thuis niet zo erg mee of wordt hij zelfs erg boos als u hem wilt kammen? Dat is normaal gedrag voor iets wat ze niet willen en maakt het trimmen voor mij tot een mooie uitdaging.

Katten trimmen is nog erg onbekend. Soms komt iemand pas achter het bestaan van kattentrimsalons doordat ze zelf voor het eerst te maken krijgen met klitten of vilt in de vacht van hun kat. Nieuwe klanten voelen zich soms bezwaard om hun kat met klitten/vilt te brengen. Maakt u zich geen zorgen, ik beantwoord graag al uw vragen en ik vind het juist goed dat u de vacht van uw kat wilt laten verzorgen. Denk maar zo, u bent niet de enige met een kat met vachtproblemen, anders bestonden er ook geen trimsalons voor katten.

Ik verwelkom u graag bij mij in de trimsalon in Schagen voor het trimmen van uw kat en voor, wanneer gewenst, het geven van advies. Het kan iedere katteneigenaar overkomen dat ze ineens klitten of vilt in de vacht ontdekken, ik ben er om u hierbij te helpen. Ik werk graag vachtbesparend dus waar het kan kam ik de klitten weg. De kat heeft immers haar vacht nodig tegen de kou, tegen de zon en als bescherming. Soms zijn klitten echter al vilt geworden en is scheren helaas de enige optie. Maar sommige vaste klanten vinden het, bijvoorbeeld vanwege de hygiëne, fijn als ik preventief de buik, oksels of achterkant van hun kat scheer. Of de klant geeft aan dat hun kat zich hier prettiger bij voelt, als de vacht op een gegeven moment weer aangroeit wordt hun kat chagrijnig en is het weer tijd om langs te komen. Bij Kattentrimsalon Nova is preventief scheren bespreekbaar.  

Er zijn verschillende redenen om een bezoek te brengen aan de trimsalon:

  • Heeft de vacht van uw kat last van klitten of vilt?
  • Heeft u moeite met het kammen van de vacht?
  • Lukt het kammen niet goed omdat uw kat een ster is in tegenwerken?
  • Heeft u last van al die losse haren in huis en na het aaien van uw kat?
  • Heeft uw kat geregeld last van haarballen?
  • Geeft u de verzorging liever uit handen?

Hieronder leest u een aantal reviews die klanten over mijn trimsalon hebben geplaatst bij Google. Op de pagina van tarieven staan er nog meer: