Kattentrimsalon Nova in Schagen

Welkom op mijn website! Kattentrimsalon Nova in Schagen biedt een professionele vachtverzorging voor alle soorten katten: van huis-tuin-en-keukenkat tot raskat en zowel kort- als langharig. Ik doe dit werk nu al meer dan 8 jaar met veel plezier, sinds januari 2015.

Vindt u het belangrijk dat uw kat geduldig, liefdevol en op een huid- en vachtvriendelijke manier wordt behandeld? Dan bent u hier aan het juiste adres! Alle behandelingen vinden plaats zonder roesje. U mag er tijdens het trimmen gewoon bij blijven, zodat u kunt zien wat ik doe en hoe het trimmen gaat.

Katten trimmen is nog erg onbekend. Soms komt iemand pas achter het bestaan van kattentrimsalons doordat ze zelf voor het eerst te maken krijgen met klitten of vilt in de vacht van hun kat. Nieuwe klanten voelen zich soms bezwaard of rot om hun kat met klitten/vilt te brengen. Maakt u zich geen zorgen, ik beantwoord graag al uw vragen en ik vind het juist goed dat u de vacht van uw kat wilt laten verzorgen. Denk maar zo, u bent niet de enige met een kat met vachtproblemen, anders bestonden er ook geen trimsalons voor katten.

Ik verwelkom u graag bij mij in de trimsalon in Schagen voor het trimmen van uw kat en voor, wanneer gewenst, het geven van advies. Het kan iedere katteneigenaar overkomen dat ze ineens klitten of vilt in de vacht ontdekken, dat ontstaat soms ook snel. Ik ben er om u hierbij te helpen. Ik werk vachtbesparend dus waar het kan kam ik de klitten weg. De kat heeft immers haar vacht nodig tegen de kou, tegen de zon en als bescherming. Soms is het echter al vilt geworden en is scheren helaas de enige optie.

Er zijn verschillende redenen om een bezoek te brengen aan de trimsalon:

  • Heeft uw kat last van klitten of vilt?
  • Heeft u moeite met het kammen van de vacht?
  • Heeft u last van al die losse haren in huis?
  • Heeft uw kat geregeld last van haarballen?
  • Geeft u de verzorging liever uit handen?

Hieronder leest u een aantal reviews die klanten over mijn trimsalon hebben geplaatst bij Google. Op de pagina van tarieven staan er nog meer:

Regio Schagen, Schagerbrug, Callantsoog, Groote Keeten, Julianadorp, Den Helder, Breezand, Anna Paulowna, Oudesluis, Wieringerwaard, Winkel, Nieuwe Niedorp, ’t Veld, Noord-Scharwoude, Heerhugowaard, Broek op Langedijk, Waarland, Middenmeer, Schoorl, Alkmaar, Bergen, Dirkshorn, Tuitjenhorn, Warmenhuizen, Hoorn.